vip Home services - 100% tevredenheidsgarantie - BEL: 03/866.45.69

Vul hieronder jouw gegevens in en we contacteren jou onmiddellijk, of bel: 03/866.45.69

95% van de bezoekers van deze site, hebben het onderstaande formulier ingevuld en zijn nu geholpen. 

(Open elke werkdag vanaf 9u)

Het geluksgevoel vergroten door een gezonde en gelukkige levensstijl (G2) makkelijk te maken, daar gaan we voor. Dit doen we door het aanbieden van goede tot de beste thuishulpen. Vip Home Services is een jong sterk groeiend dienstenchequebedrijf voor huishoudhulp actief in het gebied van Antwerpen, Mechelen tot Brussel. We onderscheiden ons van andere bedrijven door het belang dat wij hechten aan service en kwaliteit. Honderden klanten getuigen. Vip Home Services test de thuishulpen uitvoerig op motivatie en poetsvaardigheden en neemt enkel de meest gemotiveerde poetshulpen aan. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare huishoudhulp in jouw buurt, aarzel dan zeker niet om ons te bellen of te mailen. We staan voor jou klaar!

 

Al onze poetshulpen worden grondig gescreend en begeleid. Ook wordt er naast een eerste kennismakingsgesprek altijd een tweede afspraak gemaakt waarop wij jou voorstellen aan jouw huishoudhulp.  Zo kan je al jouw wensen en noden zeer duidelijk maken tijdens dit gesprek. Markant is ook dat onze huishoudhulpen zeer lang bij eenzelfde klant blijven en vaak beschouwd worden als onderdeel van het gezin.

 

Al onze poetshulpen zijn opgeleid om te poetsen, ramen te lappen, te strijken, boodschappen te doen en maaltijden te bereiden. Meer informatie over de werking van  dienstencheques kan je verder vinden op deze site. 

 

Waarom nog kiezen voor Vip Home Services:

* De beste poetshulpen

7.20 euro per uur via dienstencheques

Geen wachtlijst

* Zeer veel positieve feedback van klanten

 

 

 De beste reClamE is mond op mond reclame. Bij Vip Home Services gaan we voor de glimlach!

Hartelijk dank voor jullie snelle heropstart. 

Goedemorgen, Ik hoor van velen ,die bij een ander bureau zijn, dat ze nog steeds geen nieuws hebben gekregen. Tevens zou ik onze poetshulp in de bloemetjes willen zetten. Zij doet haar werk zeer goed. We zijn in het verleden bij verschillende bureaus geweest. Jullie service en professionaliteit is top.

Lees meer »

Super poetsvrouw!

Krista is echt super gemotiveerd. Zij ziet werk en heeft en wagen dus geraakt ze makkelijk bij ons. Bedankt. Frederik

Lees meer »

Dank jullie voor Anna

Dank jullie voor het in contact brengen met Anna. Ze is altijd zeer stipt. Doordat we afgelegen wonen kan ze ons met de wagen makkelijk bereiken. Ze doet ook heel goed werk!

Lees meer »

Zeer goede poetshulp! Bedankt!

Hallo, even dit berichtje om jullie te bedanken voor het aanbieden van onze thuishulp Anna. Anna is een echt geschenk. Ze is stipt, gemotiveerd en poets heel goed. Het klikt ook zeer goed tussen ons. Bedankt nogmaals! Jeanine

Lees meer »